
سيستم پاسخگويی سازمان سنجش جهت اعتراض به عدم تفکیک منابع سؤالات آزمون دکتری حقوق
- افرادی که در تهران حضور دارند: با مراجعه به سازمان سنجش، کتباً می توانید اعتراض کنید. همچنین میتوانید متون ارسالی به سازمان سنجش را جهت استفاده سایر داوطلبان در این پست قرار دهید.
دیدگاهها
------------------------
سلام. دقیقاً اطلاع ندارم. برای اساسی جلد دوم کتاب آقای دکتر هاشمی و همچنین کتاب دکتر قاضی را توصیه می کنند/
بین الملل عمومی هم کتاب آقای دکتر ضیایی بیگدلی و ...
امسال چه کتابهایی بخونم منبع هستن؟؟
ممنون
-------------------
سلام. سوالات سال قبل فقه آزاد عجیب و غریب بود. لیکن ساده ساز متون فقه را در کنار تحریرالروضه می توانید مطالعه نمایید. برا جرمشناسی: اکثر سوالات از کتاب جرمشناسی دکتر نجفی توانا بود. سال قبلش، از دانشنامه جرمشناسی دکتر نجفی ابرندآبادی بود. منبع امسال را نمیدانم!
سازمان سنجش با تغییراتی که در آزمون ایجاد کرد ظلم بزرگی نه تنها به بچه های حقوقی بلکه به تمام دانشجویان شد. به جای تخصصی کردن آزمون تحصیلات تکمیلی به دلایل واهی آزمون عمومی شده است.
با این حال دانشجویان حقوق باید توجه داشته باشند که اگر قرار باشد آزمون به همین شکل انجام شود،به نظر بنده کیفیت سوالات پایین می آید و مثلا سوالات جزایی به سختی پارسال نمی شود، در نتیجه اگر دانشجویان منابع اصلی هر درس را با دقت بخونن کافی هست، چون مطمنا هیچ کس نمی تونه کل دروس جزایی مدنی بین الملل و تمام منابع رو به طور دقیق مطالعه کنه، همچنین اساتید محترم نیز از این موضوع باخبرند بنابراین ا نباید سختگیری کنند، پس منابع اصیل رو تهیه و مطالعه کنید.
البته اگه سولات خیلی سخت شد من هیچ مسولیتی رو نمی پذیرم!!!!!!!
ولی منطقا، اصولا، قاعدتا نباید سخت باشه،
نکته دیگر رزومه بسیار بسیار با اهمیت می باشد بخصوص اگر اینگونه امتحانات کلی گرفته شود.
دانشجو اگر رشته حقوق خصوصی یا جزا را میخواند هدف او این است ک درس ورشته مربوطه را در ان گرایش خاص بهتر مطالعه کمند دتخصصی کار کن.اینکه درس مدنی را امتحان دهد مسخره است ونشان از سطح پایین شعور ومنطق وسواد مسئولین مربوطه است.امید است هر چه سریعتر ازین تصمیم بیخردانه وغیرمعمول عدول نموده وتجدید نظر نمایید.در غیر این صورت این مصوبه قابل طرح وشکایت در وزارت علوم است ومطمئنا دانشجویان عزیز وفهیم این مسئله را درک نموده واقدام خاص و مقتضی به عمل خواهند اورد.با تشکر.جمعی از دانشجویان حقوق
آقاي صفايي به نظر شما اميدي به تغيير مواد امتحاني هست؟
و اگر اميدي باشه در فرجه اي ميتونه صورت بگيره كه امكان جمع بندي طبق مواد جديد باشه؟
به نظر هر تغييري كه مي خواد صورت بگيره بايد حداكثر ظرف يك ماه اينده باشه...
-------------------------
سلام. ۱. بله ما امیدواریم ۲. فکر میکنم آبان ماه مشخص خواهد شد. موفق باشید
با سلام و عرض ادب
احتراما به استحضار می رساند، نظر بر اینکه سازمان سنجش طی آیین نامه ای دروس پایه دکتری را که از قبل سه درس اعلام کردند لکن در اطلاعیه جدید برای رشته حقوق شش درس کلی را معرفی کرده اند و برای عدم نقض آیین نامه با حرف *واو* درسها را به هم متصل کرده اند که نقض صریح آیین نامه می باشد و اقدام شایسته ای نیست.
ما دانشجویان و دانش آموختگان رشته حقوق بر این عقیده ایم که اولا تعیین دروس پایه مبنای علمی ندارد، چرا که هدف از گذراندن تحصیلات تکمیلی، تحقیق و پژوهش به نحو تخصصی است نه برگشت به دوران کارشناسی ثانیا چون تعیین سه درس پایه مشترک برای رشته حقوق با گرایشهای گسترده، عملا غیر ممکن بود، دوستان سازمان سنجش راه حل بدتر و فاجعه باری را ارایه داده اند که همان معرفی شش درس کلی بود.
حال با پذیرش خود آیین نامه و علی رغم وجود بستر نقادی؛ چرا دوستان آیین نامه را نقض کردند.
دروس ارایه شده به شرح ذیل است:
مدنی(گستردگی آن غیرقابل انکار است؛ هشت مدنی هر کدام چند کتاب مرجع)
جزای عمومی(بیش از چهار کتاب مرجع)
جزای اختصاصی(سه کتاب مرجع)
بین الملل عمومی(دو کتاب مرجع)
بین الملل خصوصی(دو کتاب مرجع)
اصول فقه
متون فقه(اعم از عبادات و سی و شش مبحث حقوقی،جالب اینکه خود درس متون فقه در قالب چهارده کتاب ترجمه شده )
حقوق اساسی
با توجه به دروس عنوان شده، کتب مرجع بیش از سی درس است در حالیکه قوانین خاص و آراء و نظریات مشورتی هم جدای این مباحث باید در نظر گرفته شود. با وجود این گستردگی امکان تسلط برمواد درسی و حتی مطالعه آنها بعید به نظر می رسد.
لذا با توجه به اقدامات غیر علمی صورت گرفته، تقاضای رسیدگی آن مقام محترم به این مهم را خواستاریم.
پیشاپیش از عنایت شما سپاسگزاریم.
با آرزوی توفیقات الهی
جمعی از دانشجویان و دانش آموختگان حقوق
خوراکخوان (آراساس) دیدگاههای این محتوا